Ondersteuning

tentoonstellingen

Vertigo biedt wereldwijde technische ondersteuning voor audiovisuele kunst en kunstenaars.

Na vele jaren te werken met verschillende artiesten, begrijpen wij dat artiesten het belangrijk vinden om flexibel te zijn en in te spelen op de individuele noden die bij iedere installatie kunnen verschillen.

Indien kunstwerken op verschillende locaties geïnstalleerd moeten worden, impliceert dit een aangepaste aanpak op technisch en productioneel vlak. Hiervoor geeft Vertigo advies op maat en wordt de installatie tijdens de expositieperiode technisch opgevolgd in geval van nood. Wij leveren iedere installatie op met de hoogste afwerkingsgraad mogelijk. Wij werken hierbij steeds samen met onze AV partner Vidi-Square.

Vertigo

kunstprojecten

Inhouse ontwikkeling van audiovisuele installaties.

Vertigo biedt de mogelijkheid aan het personeel om zichzelf creatief uit te leven in de audiovisuele kunst. Hierdoor wordt een grotere affiniteit gecreëerd met de kunstensector waardoor het personeel zichzelf beter kan inleven in de wereld van de audiovisuele kunst.

Medialaan Nieuwjaarspresentatie

Naast het ontwikkelen van installaties binnen de artistieke sector, begeleiden en ontwikkelen we ook projecten voor de commerciële sector.